تجهیزات لیزری کلینیک پوست و مو دکتر حسن زاده در سنندج
زیبایی پوست امروزه یکی از معیارهای زیبایی محسوب می شود. بسیاری از افراد به دلیل داشتن لک، اسکار یا جای زخم، ماه گرفتگی، خال های گوشتی و موهای زائد بر روی پوست خود احساس ناراحتی می کنند. امروزه لیزر در درمان بیماری های پوستی و زیبایی صورت کاربردهای زیادی دارد. با استفاده از لیزر شما می توانید با مراجعه چند جلسه از مشکلات پوستی رهایی یابید. لیزر ابزاری است که نور را به صورت پرتوهای موازی باریک که طول موج مشخصی دارند ساطع می کنند. این دستگاه از ماده ای جمع کننده یا فعال کننده نور تشکیل شده که درون محفظه تشدید نور قرار دارد. این ماده پرتو نور را که به وسیله یک منبع انرژی بیرونی (از نوع الکتریسته یا نور) به وجود آمده تقویت می کند. برای هرکدام از عارضههای پوستی از دستگاه لیزر با شدت تابش متفاوتی استفاده میشود. در کلینیک تخصصی پوست و مو دکتر حسن زاده با توجه به نوع و شدت عارضه از دستگاه لیزر مربوط به درمان آن استفاده میکنند.
- کاربرد لیزردرمانی
- مزایای لیزر درمانی
- لیزرهای موی زائد کلینیک تخصصی پوست و مو دکتر حسن زاده
- لیزرهای جوانسازی کلینیک تخصصی پوست و مو دکتر حسن زاده
- دو نوع لیزر ضایعات عروقی کلینیک تخصصی پوست و مو دکتر حسن زاده
- مراقبت های قبل از لیزر درمانی
- مراقبت های بعد از لیزر درمانی
- موارد منع انجام لیزر درمانی
- عوارض لیزردرمانی
- هزینه لیزردرمانی
کاربرد لیزردرمانی
امروزه با تکنولوژیهای جدید و پیشرفته میتوان بسیاری از مشکلات و بیماریهای پوستی دیگر را با لیزر درمان کرد. مشکلات پوستی که لیزر میتواند درمان کند عبارتند از:
- موهای زائد
- تتو
- اسکارها
- مشکلات پیری پوست مانند لکها، خطوط ظریف و چین و چروکهای صورت
- خال مادرزادی
- واریس
- خشکی و افتادگی پوست پلک و سیاهی دور چشم
- خطوط پنجه کلاغی اطراف چشم
- خط اخم و خطوط اطراف دهان و بینی
- لکهای قهوهای و عدم یکپارچگی رنگ پوست
- ناهمواری بافت پوست
- ضایعات عروقی
مزایای لیزر درمانی
- لیزرها نسبت به روش های سنتی دقیق تر هستند.
- در لیزر درمانی آسیب کمتری به بافت های بدن وارد می شود.
- زخم ها و برش های ایجاد شده بر روی پوست در لیزر درمانی کم عمق و کوچک هستند و امکان خونریزی در آن بسیار کم است.
- مدت زمان انجام عمل با لیزر بسیار کوتاهتر از روش های سنتی است و به صورت سرپایی هم قابل انجام است.
- مدت زمان بیهوشی در لیزر درمانی بسیار کمتر از روش های سنتی است.
- در لیزر درمانی نیاز به بستری شدن در بیمارستان نمی باشد.
- در لیزر درمانی زخم و تورم کمتری بعد از عمل جراحی به وجود می آید.
لیزرهای موی زائد کلینیک تخصصی پوست و مو دکتر حسن زاده
لیزر الکساندرایت سایناشور
این لیزر در اصل برای از بین بردن موهای زائد بدن از طریق طول موج 755 با طول موج های بلند به کار می رود. این طول موج ها از اپیدرم پوست عبور کرده و به طور مستقیم به فولیکول های مو می رسد. فولیکول انرژی ناشی از لیزر را جذب کرده و گرم می شود، به همین دلیل ساقه و فولیکول مو از ریشه از بین خواهد رفت. لیزر الکساندرایت سایناشور آمریکایی در افرادی با پوست روشن نتایج خوبی دارد. دوره های لیزر اصولاً بین 6 تا 8 جلسه است.
لیزر ان دی یاگ ND-Yag سایناشور
لیزر ان دی یاگ یک روش جدید برای حذف موهای زائد است. دستگاه های لیزر اولیه برای پوست های روشن عملکرد بهتری داشتند و امکان رفع موهای زائد برای پوست های برنزه شده وجود نداشت. بزرگترین مزیت دستگاه لیزر nd-yag این است که روی تمام انواع پوست، به ویژه پوست های برنزه و تیره به شیوه ای مؤثر عمل می نماید و این قابلیتی است که سایر دستگاه ها قادر به انجام آن نیستند.
لیزر ان دی یاگ با پالس بلند ۱۰۶۴ نانومتری روش بیخطر و مؤثر در از بین بردن طولانی مدت موهای زائد برای افراد با پوست تیره است. لیزر ان دی یاگ یک طول موج نزدیک به مادون قرمز را تابانده که موجب میشود بطور عمیق به پوست نفوذ کرده و توسط رنگدانهی مو جذب شوند بدون اینکه بر بافتهای اطراف تأثیر گذارد و در عین حال لیزر ان دی یاگ از رشد موی جدید جلوگیری میکند. ان دی یاگ یک روش سریع است که نیاز به جلسات درمان کمتر دارد و راحتتر نیز میباشد. این لیزر به دلیل بالا بودن طول موج، کمترین میزان سوختگی را در پوستهای سبزه و تیره ایجاد میکند و از این روست که ایمنترین دستگاه برای رفع موهای زائد افرادی با پوستهای خیلی تیره محسوب میشود.
الکساندرایت مدیو استار
دستگاه لیزر مدیو استار به علت داشتن هندپیس بزرگ و پوشش ناحیه ای بیشتر، ارسال دو طول موج همزمان که نتیجه لیزر را دو چندان تقویت می کند و همینطور وجود خنک کننده 360 درجه بر روی هندپیس علاوه بر کاهش درد، سرعت عمل بالاتری نسبت به برند کندلا و سایناشور می باشد و به همین دلیل از محبوبیت بالاتری برخوردار است. برتری دیگر این دستگاه منوی اختصاصی برای موهای نازک است که با طول موج دوم یعنی 940 نانومتر امکان پذیر شده است. دستگاه لیزر مدیو استار اسکلپیون یک دستگاه لیزر موهای زائد آلمانی است که با علم روز دنیا پیشرفت کرده است و به خاطر طراحی و قابلیت هایی که دارد، تمامی موهای زائد در افراد مختلف با رنگ پوست و موی مختلف را از بین میبرد. همچنین این دستگاه دارای قابلیت از بین بردن موهای کرکی، موهای نازک و ضخیم و همچنین موهای بلند را دارد.
لیزر دایود مدیو استار
دستگاه لیزر دایود مدیو استار جدیدترین نسل لیزرهای دایود است که از سه تکنولوژی لیزر استفاده میکند که طیف گستردهای از روشهای درمانی را ارائه میدهد. این لیزر در هر پالس منطقه بیشتری از پوست را تحت تأثیر قرار میدهد و سرعت عمل بالایی را برای پزشکان فراهم میآورد. دستگاه لیزر مدیو استار ساخت کشور آلمان می باشد، این دستگاه یکی از پیشرفته ترین و مجهزترین دستگاه های لیزر موهای زائد محسوب می شود. از قابلیت های خوب دستگاه لیزر مدیو استار قابل تنظیم بودن طول موج با انرژی های مختلف برای از بین بردن انواع موهای زائد با توجه به انواع رنگ پوست و فولیکول مو است لیزر دایود ، طول موج های 800 یا 810 نانومتری را ساطع می کند. با این طول موج، به عمق پوست نفوذ کرده و بدون تأثیر بر ملانین سطح پوست، فولیکول های مو را هدف قرار می دهد. بر خلاف طول موج های کوتاهتر، این طول موج، از آسیب دیدن و تغییر رنگ پوست جلوگیری می کند.
لیزر آی پی ال اسموت کول
سیستم آی پی ال SmoothCool یک سیستم همه کاره و قدرتمند است. اسموت کول ساخت کمپانی JEISYS کره و دارای تائیدیه FDA است که طیف گسترده ای از گزینه های درمانی را با کمک طول موج های مختلف فراهم می کند. فناوری خنک کننده پیشرفته به کار رفته در اسموت کول به نام ATC technology به کاربران این اجازه را می دهد تا بالاترین انرژی، سرعت را با بالاترین سطح ایمنی در درمان های مختلف استفاده کنند.
لیزرهای جوانسازی کلینیک تخصصی پوست و مو دکتر حسن زاده
لیزر فرکشنال
لیزر فرکشنال یکی از پیشرفته ترین درمان های در دسترس برای جوانسازی و درمان ضایعات پوستی است که از نظر عوارض جانبی و هزینه با جراحی و سایر روش ها قابل مقایسه نیست و دارای تأییدیه FDA می باشد. در این تکنیک، در سطح پوست لایه برداری انجام می شود و در لایه ای از داخل پوست به نام درم کلاژن سازی صورت می گیرد. نتایج کلاژن سازی به صورت جوانسازی و کاهش خطوط چهره و افزایش قدرت ارتجاعی و استحکام پوست به تدریج پس از چند جلسه لیزر درمانی مشاهده می شود. زمان مشاهده نتایج کاملاً وابسته به شرایط پوست و سن افراد می باشد.
لیزر CO2
لیزر CO2 فرکشنال یکی از معروفترین لیزرها در پزشکی است. به نظر میرسد که لیزر CO2 برای لایهبرداری پوست به نتایج خوبی با عارضههای جانبی کمتر، دست پیدا میکند. در این روش یک ناحیه از پوست توسط انرژی نور هدف قرار دادهشده و تخریب میشود. انرژی گرمایی ساطع شده از این لیزر جهت محدود کردن کلاژن هایی که در درم های تحتانی پوست قرار دارد، استفاده می شود. پس از انجام لیزر با استفاده از این روش سطح پوست نرم و محکم می شود. از این لیزر در درمان جای جوش و خال و زگیل ها مورد استفاده قرار می گیرد.
لیزر کیوسویچ تاتو
دستگاههای رفع تاتو با لیزر طول موجهای خاصی از نور را تولید میکنند که جذب آنها توسط جوهرهای با رنگ معین تاتو به اثبات رسیده است، بدون آنکه کوچکترین آسیبی به بافت پوست پیرامون و کروموفورها، برای مثال ملانین و هموگلوبین، وارد شود. زمانی که انرژی لیزر طی مدت زمانی مناسب و در سطح و طول موج تعیین شده و صحیح به پوست تابانده شود، جوهر تاتو به صورت گزینشی مورد هدف قرار میگیرد و از بین میرود. هر طول موج دامنه معینی از رنگ جوهر تاتو را هدف قرار میدهد، به همین دلیل لیزرهای متفاوتی برای از بین بردن تاتوهای مختلف استفاده میشود. پرکاربردترین طول موج رفع تاتو ۱۰۶۴ و ۵۳۲ نانومتر است که هر دو در دستگاه لیزر کیوسوییچ در دسترس است. لیزر کیوسوییچ با طول موج 532 و 1064 نانومتر روی پوست تابانده می شود و توسط رنگدانه های پوست جذب می گردد. سپس ذرات رنگ داخل پوست را منفجر می کند و آنها را به ذرات ریز تبدیل می کند و کم کم دفع می شوند. در اصل عمل اصلی را سلول های ایمنی خود بدن انجام می دهند.
دو نوع لیزر ضایعات عروقی کلینیک تخصصی پوست و مو دکتر حسن زاده
ضایعات عروقی پوست همچون لکههای مادرزادی، تلانژکتازی (رگهای نازک روی پوست)، همانژیوم ( ماه گرفتگی )، واریس، خالهای عروقی شبکهای ، آنژیوفیبروم و خالهای اپیدرمی برآمده و ملتهب با استفاده از لیزر قابل درمان هستند. در این عمل، نور شدید لیزر توسط گلبولهای قرمز درون عروق خونی جذب میشود. انرژی گرمایی ایجاد شده توسط لیزر به عروق خونی آسیب میرساند؛ اما از آنجا که بافت اطراف عروق مقدار ناچیزی از این انرژی را جذب میکند، معمولاً تحت تأثیر قرار نمیگیرد و به این ترتیب خطر ایجاد زخم و آسیب بافتی بسیار پایین است.
مراقبت های قبل از لیزر درمانی
قبل از لیزر درمانی در مورد وضعیت سلامتی خود با پزشک یا متخصص صحبت کنید. قبل از لیزر درمانی حتماً صورت خود را تمیز بشویید. آلودگیهای صورت میتواند باعث بروز عفونت شود.
مراقبت های بعد از لیزر درمانی
پس از لیزر درمانی، موضعی که لیزر به آن تابیده شده به مدت دو ساعت باید پانسمان بماند. در این موضع تا چند روز التهاب و قرمزی وجود دارد. موضع را با کرم یا لوسیون مناسب چرب نگه دارید و در معرض آفتاب قرار نگیرید. تقریباً پس از سه روز خارش و پس از سه هفته التهاب موضع از بین میرود.
موارد منع انجام لیزر درمانی
افراد جوانی که هنوز در مرحله جوش دوران بلوغ ( آکنه ) هستند. افرادی که پوست بسیار تیره دارند (به علت داشتن رنگدانههای فراوان پوستی و خطر تغییر رنگ پوست پس از لیزر) و افرادی که بیماریهای پوستی مانند پسوریازیس و لوپوس دارند و با تحریک پوستشان ممکن است بیماری عود کند افراد مناسبی برای استفاده از لیزر پوست نیستند. لیزر درمانی برای افراد مبتلا به دیابت و روماتیسم مفصلی مضر است.
عوارض لیزردرمانی
عوارض ناشی از لیزر پوست صورت میتواند شامل سوزش، خارش، قرمزی، تورم و درد ناحیه عمل لیزر باشد. عوارض شدیدتر مانند عفونت محل عمل، تورم غدد لنفاوی و ایجاد اسکار (جای زخم) معمولاً ناشی از عدم مهارت درمانگر و یا به کار بردن دستگاه نامناسب است.
هزینه لیزردرمانی
هزینه جوانسازی پوست صورت بسته به نوع لیزر استفاده شده، وسعت ناحیه درمان شده و تعداد جلسات درمانی بستگی دارد.
آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
چه خدماتی در کلینیک دکتر جمال الدین حسن زاده ارائه میشود؟
تاریخ انتشار : 1391-12-24تاریخ بروز رسانی : 1403-07-18 -
در چه مواردی باید به متخصص پوست مراجعه نماییم؟
تاریخ انتشار : 1400-07-13تاریخ بروز رسانی : 1403-03-26 -
درباره من
تاریخ انتشار : 1394-10-13تاریخ بروز رسانی : 1403-07-18 -
دکتر جمال الدین حسن زاده
تاریخ انتشار : 1398-11-01تاریخ بروز رسانی : 1402-06-14
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .