روشهای جراحی و غیر جراحی درمان افتادگی ابرو
با گذشت زمان، عضلات پیشانی در اثر سن و گرانش زمین شروع به ضعیف و شل شدن می کنند و در نتیجه باعث افتادگی ابرو می شوند. این وضعیت، چهره افراد را دائماً به صورت خسته و بیحال نشان می دهد. از طرف دیگر، سایه ابروها روی چشم، باعث ایجاد تصویری خشمگین از فرد می شود، بنابراین برای از بین بردن این سایه و ایجاد چهره ای جوان و روشن از لیفت ابرو استفاده می شود. لیفت ابرو یا بالا کشیدن ابروها یکی از بهترین روش های پزشکی مدرن برای برای زیباتر شدن صورت و باز شدن و درشت تر به نظر رسیدن چشم افرادی است که به دلایل مختلف دچار افتادگی ابرو شده اند. پزشک، روشهای جراحی و غیر جراحی را برای درمان این ناحیه پیشنهاد میدهد. لیفت ابرو انواع مختلفی دارد که در ادامه مطلب به آنها می پردازیم.
علل افتادگی ابروها
- افزایش سن: کاهش میزان کلاژن و کاهش حالت کشسانی پوست از عوارض پیری می باشد که سبب افتادگی اعضای صورت و ایجاد چین و چروک می شود.
- کاهش وزن شدید: با کاهش وزن لایه های چربی زیر پوست ابروها نیز کاهش یافته و افتادگی پلک و ابرو ایجاد می شود.
- آسیب به صورت: وارد شدن ضربه و آسیب به صورت می تواند سبب بروز این عارضه شود.
- ژنتیک: برخی افراد به دلایل ژنتیکی و به صورت مادرزادی با افتادگی پلک و ابرو متولد می شوند.
- برخی بیماری ها: بعضی از بیماری ها مانند فلج بل می تواند سبب افتادگی ابروها شود.
مزایای لیفت ابرو
از جمله مزایای لیفت ابرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بازیابی شکل و قوس ابروها
- صاف کردن خطوط بین ابروها
- کشیدن پوست و بالا بردن ابروها و چشمها
- درشتتر کردن چشمها که باعث جوانی و شادابی چهره میشود.
- از بین بردن خطوط اخم روی پیشانی.
روشهای درمان افتادگی ابرو
لیفت ابرو با تزریق بوتاکس
انجام لیفت ابرو با تزریق بوتاکس یک روش برای بالا بردن ابرو بدون استفاده از جراحی است. در این روش برای تزریق بوتاکس بخش هایی مشخص می شوند. سپس با استفاده از کرم های بیحس کننده موضعی، محل های مشخص شده بیحس می شوند. سپس بوتاکس از قسمت های بیحس شده تزریق می شود. تزریق پرکننده در عضلات، سبب فلج شدن آنها و برطرف شدن چین و چروک ها در این محل می شود.
تزریق ژل
ژلها ابزار غیر جراحی بسیار مؤثری برای جوانسازی پوست صورت است. در واقع ژلهای تزریقی غالباً به عنوان لیفت مایع ابرو شناخته میشوند. با تزریق ژل زیر پوست برای پر کردن گودیهای ناحیه تحت درمان میتوان افتادگیهای خفیف تا متوسط ابرو را به طور مؤثری درمان نمود. تزریق ژل در ابرو برای بالا بردن ابرو مؤثرتر از تزریق بوتاکس است و نتایج آن نیز سریعتر از بوتاکس نمایان میشود. برخی پزشکان ترجیح میدهند که برای دستیابی به نتایج مطلوبتر، ترکیبی از درمان بوتاکس و ژل را به کار گیرند تا عضلات و حجم دهنده دیگر بتوانند به طور مؤثرتری ابرو را بالا بکشند.
هایفوتراپی
در لیفت با هایفوتراپی از امواج اولتراسوند برای تحریک تولید کلاژن استفاده میشود. انرژی مافوق صوت بدون ایجاد کوچکترین آسیبی از سطح پوست میگذرد، به لایههای مورد نظر میرسد و فرایند ترمیم و جوانسازی طبیعی پوست را برمیانگیزد. دستگاه هایفوتراپی تصاویر اولتراسوند را نیز در طول عمل به دست میدهد تا پزشک با توجه به تصاویر لایههای بافتی معین را با دقت بیشتری هدف قرار دهد و بهترین نتیجه ممکن را به دست آورد. پوست ناحیه ابرو و پیشانی پس از فقط یک جلسه هایفوتراپی کشیده و سفت میشود و چهره بیمار را هوشیارتر و جوانتر میکند. هایفو درمانی برای افرادی مناسب است که در جستجوی روشی سریع برای جوانسازی پوست هستند و نمیخواهند دوران بهبود طولانی مدت عملهای تهاجمیتر را پشت سر بگذارند. نتایج نهایی پس از سه تا شش ماه و به موازات اثرگذاری کلاژن جدید بر بالا بردن ابروها و کشیدن پوست مشخص میشود.
لیفت ابرو با نخ
لیفت با نخ روشی کم تهاجمی برای لیفت ابرو است. نخهایی با طول ۲۵ سانتیمتر که از مواد پلی پروپیلن ساخته شده است با دندانههای یک سویه همراه با نخ بخیه وارد پوست میشود. دستگاه در قسمت میانی صورت قرار داده میشود و به ناحیهای در پوست سر محکم بسته میشود. وقتی بخیهها کشیده میشود، قلابها از بخیه باز شده و بافتها درگیر شده و کشیده میشوند. معمولاً این عمل در مدت ۴۵ دقیقه و تحت بیهوشی موضعی انجام میشود. روند بهبودی این عمل متناسب با فشار اعمال شده بین ۲ تا ۳ روز طول میکشد.
پلاسما غنی از پلاکت (PRP)
پی آر پی نوع دیگری از روشهای تزریقی بوده که به جوانسازی پوست کمک میکند. در روش لیفت از طریق تزریق ژل یا بوتاکس مادهای خارجی داخل پوست تزریق میشود؛ اما در روش پیآرپی، خون شخص مورد استفاده قرار میگیرد. ابتدا نمونه خون در دستگاه سانتریفیوژ قرار گرفته و سپس تزریق انجام میشود. پیآرپی بیشتر یک روش ترکیبی است. از پیآرپی در کنار روشهایی مثل میکرونیدلینگ ، لیزردرمانی، بوتاکس و تزریق ژل استفاده میشود.
رادیوفرکانسی
برای افرادی که تمایل به انجام روشهای غیرجراحی لیفت ابرو و پیشانی دارند یک روش که میتواند مؤثر باشد رادیوفرکانسی یا آر اف فرکشنال است. این روش درمانی گرمایشی به سفت شدن پوست پیشانی و قسمت بالای چشمها و ابروها کمک میکند و بنابراین ابروها را به سمت بالا و محل اصلی آنها بازمیگرداند. در نتیجه، پلکهای بالایی نیز بالا کشیده میشوند. ظاهر چشمها بازتر به نظر میرسد و در برخی موارد که افتادگی پلکها باعث ایجاد اخلال در میدان دید فرد میشود با کمک این روش اصلاح میشود. این روش غیرجراحی بالا کشیدن ابروها بدون درد بوده که باید هر دو هفته یک مرتبه تجدید شده تا ابروها به محل مطلوب و مورد نظر برسند.
افتادگی ابرو بر اساس میزان افتادگی روشهای درمانی مختلفی دارد. شما می توانید برای آگاهی از بهترین روش درمان افتادگی ابرو که مناسب شما است؛ در سنندج به کلینیک تخصصی دکتر جمال الدین حسن زاده مراجعه نمایید. در این مرکز با کادری مجرب و استفاده از بهترین ابزار و وسایل، اقدامات جوانسازی پوست به بهترین شکل ممکن اجرا خواهند شد. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در انتهای صفحه تماس حاصل فرمایید.
جراحی
روشهای جراحی مختلفی برای درمان افتادگی ابرو وجود دارند که بسته به شرایط و نیاز فرد و نیز شدت افتادگی ابرو انتخاب میشوند. از جمله جراحیهای موجود برای درمان افتادگی ابرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- درمان افتادگی ابرو به روش جراحی کلاسیک یا سنتی: این روش جراحی که قبلاً متداولترین روش جراحی بوده است، تحت بیهوشی صورت میگیرد. در این روش یک برش در بالای گوش ایجاد میشود و با خط رویش مو ادامه مییابد و در بالای گوش مقابل به پایان میرسد. با بالا آوردن پوست پیشانی، بافتهای چربی، عضلات و سایر بافتهای موجود در پیشانی به محل طبیعی خود جابجا میشوند. پس از اتمام دستکاری بافتهای پیشانی، پوست اضافی بریده شده و برش ایجادشده دوباره بسته میشود.
- لیفت اندوسکوپیک ابرو: امروزه این روش معمولترین روش برای درمان افتادگی جراحی به شمار میرود. این جراحی نوعی روش جراحی کمتر تهاجمی است که تحت بیهوشی انجام میگیرد. در این جراحی ابتدا برشهایی در محل رویش موها ایجاد میشوند که قابل مشاهده نیستند. سپس بافت مربوط به ابرو به دقت بالا کشیده میشوند. این روش درمانی نسبت به روش سنتی سرعت بهبود بیشتری داشته و کبودی پس از جراحی نیز کمتر است.
- جراحی لیفت ابرو با برش محدودشده (Limited Incision Brow Lift): این روش جراحی نیز مانند روش اندوسکوپیک است با این تفاوت که شامل برشی بزرگتر از برش ایجادشده در روش اندوسکوپیک است. معمولاً این جراحی همراه با جراحی پلکها صورت میگیرد و پس از تنظیم ساختارهای مرتبط با ابرو، بافتهای مربوط به پلک نیز ممکن است دستکاری شوند.
- جراحی لیفت ابروی مستقیم: این جراحی میتواند تحت بیحسی موضعی و در کلینیک نیز صورت بگیرد. در این جراحی، برش دقیقاً در بالای ابروی افتاده صورت میگیرد. بافت چربی و پوست اضافی از محل جراحی برداشته شده و سپس دوباره محل برش بسته میشود. این روش جراحی برای ابروهایی که به صورت غیرمتقارن دچار افتادگی شدهاند مناسب است.
- علاوه بر روشهای جراحی بیانشده روشهای جراحی دیگری نیز وجود دارند که کمتر متداول هستند. این روشها معمولاً برای افتادگیهای غیر متقارن ابرو یا بهبود وضعیت سلولهای عصبی یا عضلانی ممکن است به کار روند. انتخاب بهترین روش درمانی برای افتادگی ابرو بسته به نظر پزشک و شرایط بیمار دارد. همچنین هر کدام از روشهای بیانشده دارای عوارض و مزایایی هستند که باید به آنها نیز توجه نمود.
مراقبتهای پیش از لیفت ابرو
در خلال جلسه مشاوره در مورد بیماریها و سوابق پزشکی خود به پزشک اطلاعات کافی داده و انتظارات خود را از عمل به وی بگویید. شما باید از حدود یک هفته قبل از عمل از مصرف داروهای ضد انعقاد خون، مقادیر زیاد مکملهای حاوی ویتامین E، داروهای حاوی آسپیرین و ایبوپروفن خودداری نمایید. حتماً قبل از قطع مصرف داروها با پزشک خود مشورت کنید. همچنین از دو روز قبل از عمل غیر جراحی لیفت ابرو باید از نوشیدن الکل، مشروب و مولتی ویتامینها پرهیز کنید.
مراقبت های پس از لیفت ابرو
- عدم دست زدن به صورت
- استفاده از کمپرس سرد
- استفاده از دارو های تجویز شده
- بالا نگه داشتن سر هنگام خواب
هزینه درمان افتادگی ابرو
هزینه لیفت ابرو به میزان قابل توجهی به عوامل زیر بستگی دارد:
- نوع و تکنیک بکار گرفتهشده در درمان
- هزینه پزشک
- میزان درمان مورد نیاز
- شدت چین وچروک، خطوط و افتادگی بیمار
- شهر و مکانی که عمل در آن صورت میپذیرد.
عوارض لیفت ابرو
این جراحی مانند هر عمل دیگری دارای عوارض کلی می باشد که احتمال بروز آنها پایین است؛ اما در ادامه آنها را برای شما تشریح می کنیم:
- کبودی و التهاب
- حساسیت چشم ها
- عفونت
- عدم قرینگی
- واکنش به داروی بیهوشی
تزریق چربی به واژن یا لابیا (جهت جوانسازی) و تزریق فیلر به آلت تناسلی (جهت افزایش حجم) در کلینیک دکتر حسن زاده ، متخصص پوست، مو، زیبایی و لیزر در سنندج انجام می شود. شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با این مرکز از طریق تماس با شماره تلفن 33246361 - 087 اقدام فرمایید.
آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
مقایسه جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال و لیزر اندولیفت
تاریخ انتشار : 1402-02-22تاریخ بروز رسانی : 1402-03-02 -
لیزرهایی که برای جوانسازی و زیبایی استفاده میشوند کدامند؟
تاریخ انتشار : 1400-06-15تاریخ بروز رسانی : 1402-06-30 -
مقایسه دو روش جوانسازی هایفو و اندولیفت
تاریخ انتشار : 1401-09-25تاریخ بروز رسانی : 1403-05-28 -
لیزر لیزر فرکشنال CO2 چه کاربردی دارد؟
تاریخ انتشار : 1400-04-07تاریخ بروز رسانی : 1402-06-29 -
لیفت صورت چیست و روشهای آن کدام است؟
تاریخ انتشار : 1400-01-08تاریخ بروز رسانی : 1402-06-19
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .